Valóságsokk, Kerecsenden továbbra is a cigánybűnöző az úr

A festői környezetben fekvő Kerecsendre látogatott Sneider Tamás a Jobbik alelnöke és országgyűlési képviselője a Valóságsokk televízió stábjának kíséretében. A látogatás oka, a cigány-magyar együttélés kudarca, felzárkóztatási programra költött százmilliók, ide vagy oda. A kamera előtt megszólal Sneider képviselő, Sári László polgármester(Fidesz-KDNP), valamint több helyi lakos, akiket leginkább két dolog köt össze. A cigányság bűnöző részétől való félelem és a hatóságok tehetetlensége felett érzett düh és elkeseredettség. Miként lehet, hogy a mezőőr hamarabb ér a helyszínre és nagyobb biztonságérzetet ad, mint azok, akiknek ez lenne a feladata, azaz a rendőrség. Talán tudtunk nélkül, változott a rendőrség szlogenje? Szolgalelkűn félünk! A rendőrök magyarázkodnak, a lakók költözni, menekülni akarnak. A cigányok visznek mindent, ami mozdítható, élhetetlenné téve a becsületes vidéki emberek mindennapjait. Legkiválóbb rendőreink egy részét összegyűjtötték a TEK-ben és fiktív terroristák levadászására használják őket. Közben a faluban intézkedni próbáló járőröket repülő téglák, betonvassal csapkodó bűnözők és kiélezett sarlóval hadonászó családtagok fogadják. Tovább nehezíti a helyzetet az ügyészség, mely intézkedéseivel elbizonytalanítja a rendőröket és bátorítja a cigányszármazású bűnelkövetőket. A képviselő a helyi lakosokkal folytatott beszélgetések után bejelentette, hogy a faluban fog járőrözni, akár több alkalommal is. Ezzel a cselekedetével szeretné felhívni a realitástól elszakadt kormány tagjainak valamint a hatóság és a média képviselőinek a figyelmét a mai magyar valóságra a lakosságnak pedig tudtára adni, nem mindenki hagyta őket magukra.

Videó: