A miénk az önkormányzatiság élcsapata

A miénk az önkormányzatiság élcsapata, de ez mindenekelőtt felelősséggel jár - nem feledhetik el soha, honnan jöttek!

A Prohászka Ottokár Pártakadémia konferenciáján és képzésén a Jobbik több száz önkormányzati képviselője és kéttucatnyi polgármestere előtt részletesen kifejtettem, hogy áttörtük a Fidesz által felépített falat, a félelem falát.

Nincs már erő a baloldali és szélsőliberális pártokban, szervezetekben, a Fidesznél pedig már rég nem az számít, hogy ki alkalmas önkormányzati pozícióra, csak az a fontos, hogy szavazógépként üljön az önkormányzatban.

A mi jobbikos seregünk jelenti a valódi önkormányzatiságot, ők a mai Magyarországnak és az egész nemzetnek az élcsapata. Ugyanakkor a jobbikos képviselőkön és polgármestereken így értelemszerűen a felelősség is nagyobb, nekik nem csak a közgyűlés falai között van munkájuk, hanem továbbra is ott kell lenniük az utcán az emberek között. Nem feledhetik el soha, honnan jöttek.