Berzéki megemlékezés

2012-05-05-én szomorú esemény apropóján gyűltek össze az emberek Berzék településen. Szomorú volt, mert egy becsületes, dolgos, magyar ember, családapa és férj, Nagy József halála volt az, ami összehozta a magyarságért aggódókat.
Hogy mi is történt? Aki nem tudná - a médiák hibájából sokan nem tudják -, helyi cigányok bestiális kegyetlenséggel megöltek pusztán a gyilkolás vágyától vezérelve egy, az egész heti munkavégzésben megfáradt és egy italt inni kívánó magyart. És pont. A vétke az volt, hogy ott volt az adott pillanatban. Ha más magyar lett volna ott, más hal meg. Túlmutat ez a gaztett Berzék határain, hisz míg a gyilkosok helyi cigányok voltak, azok, akik a vidékre szabadították őket a fővárosban ülnek, politikusi, emberi jogvédői és újságírói irodáikban és onnan biztosítanak immunitást ezeknek a testi-lelki szörnyetegeknek. S, ha van egy erő, mint a Jobbik és vannak emberek, kik követik, mert rendet és a renddel járó biztonságot akarják, azokat ugyanezek a fővárosban élő idegen érdekeket kiszolgáló, magyar embert pusztító lakájok azonnal nácivá, fasisztává minősítik ország világ előtt. Miért? Azért, hogy elrejtsék a maguk által generált szegregációt, faji megkülönböztetést, mely alapján egymást juttatják gazdasági és politikai előnyhöz az őslakossággal szemben. Nos, Nagy József miatt utaztak az ország legkülönbözőbb részéről emberek egy szinte ismeretlen településre. Míg a mai napig kétes körülmények között meggyilkolt cigányok temetésére állam és kormányfőink, valamint vezető politikusaink utaztak a sírhoz, addig itt csak a Jobbik politikusai rótták le kegyeletüket. Sneider Tamás, Gyüre Csaba, Balla Gergő, Rubi Gergely, Gulyás Gergely országgyűlési képviselők, valamint több helyi és környékbeli vezető érezte úgy, hogy tennie kell valamit, ha mást nem, személyes jelenlétével felhívni a közvélemény figyelmét a tragédiára és támogatásáról biztosítani a családot, melyről a kétharmados többség fenségesen megfeledkezett. Hiszen csak egy magyar volt. Egy bennszülött. Érte nem kár. „Berzék nem kér a cigánybűnözésből” kezdte felszólalását Balla Gergő. Míg volt felszólaló, aki Wass Alberttől a Patkányok honfoglalását olvasta fel (az olvasóra bízom miért), Gyüre Csaba lendületes beszédben kijelentette „Berzék tragédiája a család, de egyben a nemzet tragédiája is” és, hogy „miközben Orbán az egyenruhás bűnözés és az államadósság üldözésével van elfoglalva, az emberek a rend társadalmát várják”.  Ezután következett Sneider Tamás a Jobbik alelnöke, aki egyben a záró szónoka is volt az eseménynek. Egyenesen a magyarság elleni népirtásnak nevezte azt, ami az országban történik. Felszólalásában kimondta a szomorú igazságot, rendőr csak ott van, ahol egy Jobbikos, vagy egy polgárőr, esetleg gárdista felbukkan. Jómaga Kerecsend településen folytat folyamatos „sétát” melynek tapasztalatairól cikksorozatban számol be az olvasóknak. Elmondta a hallgatóságnak az aránytalan, faji alapon nyújtott támogatásokat, melyeket százmilliárd forintos nagyságrendben kapnak a dolgozó magyarok adójából. Az MSzP kormány ámokfutása után most a Fidesz nyújt 120 milliárdos támogatást a cigányoknak faji alapon, miközben ennek a többszörösét veszik fel különböző szociális támogatások formájában, melyekre szintén csak ők jogosultak. Az általuk okozott járulékos károkról sem szoktak beszélni, melyeket a különböző közüzemi szolgáltatók a becsületesen fizető többségi társadalommal fizettetnek meg. Nem beszélnek arról sem, hogy a vidék részben miattuk néptelenedik el, hisz amit a paraszt elvet, ők aratják le s mit a gazda felnevel, azt ellopják és ők eszik meg. Teszik ezt az állam támogatásával, hisz aki büntetlenül hagyja őket kárt okozni, az maga is ugyanolyan bűnös, mint maga az elkövető. Miközben a hatalom saját védelmére tízmilliárdokért létrehozta a TEK-et, legyengítve a rendőrség amúgy is demoralizált állományát, ezáltal még jobban kiszolgáltatta a lakosságot a bűnözőknek. Sneider kijelentette, nem mi vagyunk a rasszisták, hanem a magyar állam, amely többek között 150 ezer cigány lakossági szűrővizsgálatát végzi ingyen. „Miért nem 150 ezer beteg emberét? És hogyan állapítják majd meg, hogy ki a cigány, Mengele módszerével?”. Kifogásolta, hogy a kormány kizárólag a cigánygyerekek felzárkóztatását támogatja. „Magyarországon 400 ezer gyermek hátrányos helyzetű, ebből 200 ezer cigány. Nekem nem fáj, ha őket felzárkóztatjuk, de miért nem kap a másik kétszázezer is ugyanannyi esélyt?” – kérdezte. A képviselő szerint Magyarországnak ma hazaáruló kormánya van, mert a magyarok érdekeit háttérbe szorítja.

A szónokok után a körülbelül ötszáz fős tömeg átvonult az özveggyel és az árvával együtt Nagy József sírjához, ahol lerótták kegyeletüket az elhunyt sírjánál, özvegyénél, árvájánál.
Béke poraidra, Nagy József.

CsatolmányMéret
Berzék2.jpg185.22 KB